ANNA PERIANES RODRIGUEZ​

ANNA-PERIANES-RODRIGUEZ

ANNA PERIANES RODRIGUEZ

FISIOTERÀPIA/OSTEOPÀTIA

El meu nom és Anna Perianes i m’agradaria compartir amb vosaltres qui soc i quines són les meves responsabilitats a Salute. Porto 15 anys treballant com a fisioterapeuta i vaig obtenir el meu màster oficial en Osteopatia D.O. fa 8 anys.

Durant aquest programa, vaig tenir la sort de conèixer a diversos professors que van despertar el meu interès en la neurofisiologia del dolor. Com a resultat, ara formo part de la SEFID (Societat Espanyola de Fisioteràpia i Dolor). Per a mi, va ser una autèntica revolució en l’enfocament del tractament del dolor en pacients amb condicions de llarga durada. Per aquesta raó, continuo la meva formació contínua a València, la seu oficial, participant en cursos d’actualització i congressos a nivell nacional. A més, he adquirit coneixements sobre el maneig de pacients amb trastorns de l’articulació temporomandibular (ATM) i pacients amb patologies vestibulars.

Em considero una persona perseverant en tots els aspectes. No dono per perdut res i si no puc oferir-te una solució, buscaré a algú que pugui fer-ho. Crec fermament que és millor actuar ràpidament i intentar resoldre el problema que permetre que es prolongui.

Un dels pilars fonamentals a Salute és el treball en equip. Per això, mantenim una comunicació constant amb els nostres companys. Dos caps pensen millor que una. La unió fa la força en tots els aspectes!

×
Ves al contingut