CARLES CRUZ

CARLES CRUZ

FISIOTERÀPIA/OSTEOPÀTIA

Ell és Carlos Cruz, fisioterapeuta i expert en l’àmbit múscul-esquelètic-esportiu i en Osteopatia. Es dedica a acompanyar i ajudar als pacients en la resolució de processos patològics. La seva satisfacció radica en aquesta labor, on troba l’oportunitat de millorar el benestar de les persones que atén. Amb una sòlida vocació per la seva professió, gaudeix cada dia i cerca constantment maneres d’ajudar els seus pacients a aconseguir un millor estat de salut.

En la seva pràctica, el fisioterapeuta considera que el treball amb teràpia manual és essencial. A més, reconeix la importància de l’exercici terapèutic, així com de l’enfocament biopsicosocial en el tractament dels pacients. Promou la participació activa dels pacients en el seu propi procés de recuperació, involucrant-los de manera activa en el seu tractament.

Com a professional de la salut, el fisioterapeuta es compromet a fer tot el possible per a ajudar als
pacients que confien en la clínica on treballa. El seu enfocament es basa en l’empatia i el desig de fer un treball de qualitat. Amb experiència prèvia al Centre Fisiosalut de Girona i la Clínica Bofill, actualment exerceix la seva professió a Salute de Lloret de Mar, oferint els seus serveis a la comunitat.

×
Skip to content