MAIKEL GIMENEZ

MAIKEL GIMENEZ

NUTRICIÓ

Us presento a Maikel Giménez, dietista-nutricionista de la clínica, es va graduar en Nutrició Humana i Dietètica en la Universitat de Barcelona, també té un màster en nutrició esportiva i diversos cursos relacionats amb nutrició esportiva i la fisiologia de l’esport, a més d’estar en constant renovació. A més, posseeix la certificació de antropometrista ISAK de nivell 2.

Maikel ha centrat la seva atenció en els esports de força, estètica i rendiment esportiu, la qual cosa ha tingut un impacte tant en la seva carrera professional com en la seva vida personal. Aquesta experiència li ha despertat un gran interès per optimitzar els resultats en el seu propi rendiment i, posteriorment, a ajudar altres persones a aconseguir el mateix gràcies als seus coneixements i formació.

Podeu comptar amb la seva ajuda tant si voleu millorar la vostra composició corporal, guanyar massa muscular, millorar el rendiment esportiu, prevenir o recuperar lesions o si voleu millorar els vostres hàbits alimentaris. Té mes de 7 anys d’experiència en el camp de la nutrició en recerca, nutrició clínica i esportiva, a més de col·laborar amb diversos centres de Crossfit i formar part de l’equip de nutrició del CAR a Andorra, ajudant als atletes d’èlit a millorar el seu rendiment Esportiu.

Maikel espera poder compartir els seus coneixements i ajudar als qui busquin millorar el seu rendiment i resultats. Us espera aviat!

×
Ves al contingut