SARAH MARÍN

SARAH MARÍN

FISIOTERÀPIA SÒL PÈLVIC

Ella és Sarah Marin Torres, una fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià i fisiosexología. Va triar la seva especialitat perquè continua sent un tema tan tabú i desconegut com a necessari, i va voler aportar el seu granet de sorra en aquest camp. No es va equivocar, ja que és una branca que li encanta. El que la fa destacar és que individualitza cada tractament perquè cada persona i cada cas és diferent. Per tant, s’adapta al cas, a la persona i als seus objectius.

Ella treballa sempre en equip amb la persona que té davant i escolta les seves necessitats per a poder continuar personalitzant i buscant el millor tractament. Sobretot li agrada treballar amb tècniques manuals i de manera activa. Utilitza poques màquines, en alguns casos i com a complement al tractament està bé però el primordial per a ella tant en consulta com fora d’ella és el treball actiu i la teràpia manual.

A Salute s’ofereixen tractaments individuals per a tractar disfuncions del sòl pelvià, com a incontinències urinàries i/o anals, prolapse d’òrgans pelvians, dolor a la penetració, impossibilitat de penetració, trastorns de l’orgasme, disfunció erèctil, ejaculació precoç o retardada, i tractament postquirúrgic de la zona pelviana.

També s’ofereixen tractaments grupals, com a activitat física prepart, activitat física postpart i hipofitt (barreja d’exercicis hipopresivos i treball de la zona abdominal, lumbar i pelviana). Ha
treballat principalment en la sanitat pública de la zona des que va acabar la universitat, en la qual encara actualment continua treballant. A part, també treballa de manera privada, és en aquest cas en el qual treballa en la seva especialitat.

Actualment, ella també està col·laborant amb l’ONG WECO Uganda, en el seu projecte Xarxa Girls Project. És un projecte en el qual estan informant nenes i nens orfes sobre temes com la seva anatomia genital, el cicle menstrual, la sexualitat i mètodes anticonceptius i de protecció d’MTS.

A ella li agrada estar sempre actualitzada, fer cursos sempre que pot per a cada vegada tenir més eines per a treballar de la forma més completa i efectiva possible. També li agrada difondre
informació a Instagram i escriure articles per a Lloret Gaseta i impartir tallers perquè aquests coneixements arribin al màxim de persones, perquè totes puguin tenir una millor salut genital
i sexual.

×
Ves al contingut