SAÚL VIVO

SAÚL VIVO

ENTRENAMENT PERSONAL

Saúl és entrenador personal i readaptador de lesions amb una àmplia experiència en el camp de l’esport i la rehabilitació. El seu principal objectiu és ajudar les persones a millorar la seva qualitat de vida, aconseguir els seus objectius i superar les seves limitacions físiques, la qual cosa l’apassiona profundament.

El seu enfocament es centra en el tractament des de zero per a aquelles persones que no saben la causa dels seus dolors, i s’especialitza en el treball d’oclusió per oferir solucions òptimes a persones amb baixa quantitat de múscul degut al sedentarisme o una operació. Saúl es destaca per la seva capacitat per adaptar els seus tractaments a les necessitats específiques de cadascun dels seus pacients.

Per en Saúl, el benestar general dels seus pacients és una prioritat, i creu en un enfocament integral per al seu tractament.

Utilitza una varietat de tècniques, que inclouen l’entrenament funcional i de força, i s’enfoca en la
rehabilitació de diverses patologies. Ofereix entrenaments personals, assessories amb seguiment
per a atorgar autonomia i rehabilitacions personalitzades per a tractar patologies específiques.

Saul compta amb una llicenciatura en CAFE amb especialitat en rehabilitació i readaptació, un cicle superior de tècnic esportiu i més de 10 anys d’experiència com a tècnic esportiu en diferents modalitats com a tennis, natació, escalada, rem, entre altres. A més, ha treballat com a entrenador personal durant 5 anys i com a readaptador durant 1 any.

×
Skip to content