VANESSA MALÉ

VANESSA MALÉ

FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA

Ella és Vanessa Malé, sempre li ha encantat envoltar-se de nens i passar temps en família. De petita jugava a ser sanitària, i amb les seves mans intentava curar la fila de ninots que l’esperaven en el passadís de casa. Des de que va començar la seva carrera universitària enfocada en el món de la salut, va tenir clar que volia relacionar la salut amb els nens. Pel que en el seu camí es va enamorar de la Fisioteràpia Pediàtrica, una especialitat súper bonica on poder tractar, ajudar, millorar i acompanyar la vida dels nens i de les seves famílies que ho envolten.

Ara és capaç de tractar als nens jugant, donant-los qualitat de vida i moviment amb les seves pròpies mans. Un dels seus objectius és millorar el seu desenvolupament motor, enfortir les seves habilitats físiques i maximitzar la seva qualitat de vida. Les famílies i el fisioterapeuta formen un equip per a poder realitzar les teràpies i així intervenir en els diferents entorns dels nens. Ella és partidària dels models centrats en la família i que tots participem en el tractament.

Creu en la importància i necessitat d’una intervenció primerenca, podent així prevenir i acompanyar des del naixement.

Gaudeix aprenent com i quant podem ajudar als pacients, millorar la seva qualitat de vida i fer un bon equip. I sobretot aprendre d’ells, cada nen/a és un món preciós que ens fa aprendre dia a dia.

També és psicomotricista amb el Màster Psicomotricitat Preventiva/Educativa i Terapèutica i Assessora
de Lactància Materna. Ha fet formació sobre Deformitats Cranials i Torticoli congènit,
Fisioteràpia Respiratòria pediàtrica, Disfuncions gastrointestinals, Exercici Terapèutic en l’Escoliosi,
Massatge infantil en famílies, Desenvolupament motor en el nen de 0 a 6 anys i Tractament de la Paràlisi Cerebral Espàstica.

×
Ves al contingut